ОСТАННІ НОВИНИ

У Садового порадили шукати інше місце для меморіальної таблиці Герою Небесної Сотні Дмитру Чернявському

Соломія Головіна

|

Львівська міська рада гальмує встановлення меморіальної таблиці Герою Небесної Сотні Дмитру Чернявському і відмовилася встановлювати дошку на фасаді економічного факультету Франкового вишу. Про це під час сесійного засідання заявив депутат Львівської облради Олег Панькевич, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Він зазначив, що у відповіді ЛМР, яку він отримав, чиновники радять знайти інше місце для пам’ятної дошки.

«На минулому пленарному засіданні я озвучив проблему, яка створюється чиновниками Садового щодо встановлення меморіальної таблиці Герою України Дмитру Чернявському. Сподівався, що після цього ті, хто чинить перешкоди, дослухаються. Однак вчора отримав копію відповіді, де пропонується шукати інше місце для цієї дошки», – сказав Олег Панькевич.

І додав: «І це після того, як виконком прийняв рішення про встановлення таблиці на одному з корпусів ЛНУ ім. І.Франка, де навчався Дмитро…Бідні батьки не знають куди прийти на могилу, бо вона в окупованому Донецьку теж підтримують цю позицію».

Додамо, що виконком ЛМР прийняв рішення щодо встановлення таблиці Дмитру Чернявському ще у 2016 році, однак питання «зависло».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *