ОСТАННІ НОВИНИ

Цього тижня розпочнуть реконструкцію фасаду житлового будинку на Підвальній

Юлія Шпак

|

Цього тижня розпочинаються ремонтні роботи з реконструкції фасаду житлового будинку на вул. Підвальній, 9. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

 

«Ми провели тендер на визначення підрядної організації, яка проведе ремонтно-реставраційні роботи фасадів будинку на вул. Підвальна, 9. Тендер виграла фірма ТзОВ «Еталон-Ком». Саме вони проводитимуть ремонт фасаду цього будинку. Вже виставлено риштування і підрядник приступатиме до робіт», – розповіла начальник управління охорони історичного середовища ЛМР Лілія Онищенко.

Окрім цього, вона зазначила, що роботи заплановано виконати у 2018 р.

«Сума договору становить – 2 056 567,00 грн. Відповідно до проектної документації передбачено проведення реставрації фасадів будинку, реставрацію каменю на рівні першого поверху, відновлення віконних заповнень за зразком історичних, реставрація вхідної брами будинку.

Також було виявлено, що в цьому будинку є перезволоження фундаментів, тому доведеться ще провести гідроізоляційні роботи. Ці роботи не були включені до проекту», – додала Лілія Онищенко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *