ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканцю Сокальщини, який жорстоко побив свого двоюрідного брата, «світить» до 8 років тюрми

Юлія Шпак

|

Мешканець Сокальщини може сісти за ґрати на вісім років за побиття двоюрідного брата. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури у Львівській області.

 

У повідомленні відомства зазначається, що 25-річному мешканцю м.Великі Мости повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.121 КК України, за фактом умисного спричинення тяжких тілесних ушкоджень, небезпечних для життя в момент заподіяння.

«Так, 21 березня цього року близько 18 год, під час раптового конфлікту, чоловік завдав своєму 27-річному двоюрідному братові численні удари руками та ногами по тілу. Як наслідок, потерпілий отримав важку черепно-мозкову травму голови, множинні переломи ребер та у важкому стані був госпіталізований у реанімаційне відділення Червоноградської міської лікарні», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що інцидент трапився у помешканні де спільно проживали брати.

Зловмисника затримано в порядку ст. 208 КПК України та слідчим суддею обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою терміном на 2 місяці. За вчинене йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *