ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині зросли ціни на овочі та фрукти

Вероніка Рой

|

У Львівській області у березні 2018 року порівняно з лютим 2018 року ціни на продукти харчування та безалкогольні напої зросли на 1,6%. Про це Львівському порталу повідомили в Головному управлінні статистики у Львівській області.

 

Найбільше зросли ціни на овочі (на 7,3%) та фрукти (на 3,7%). Зокрема, буряк подорожчав на 50,9%, капуста  білокачанна – на 41,2%, морква – на 40,3%, часник – на 14%, цибуля ріпчаста – на 13%, картопля – на 10,9%, яблука – на 7,1%.

На 2,2% підвищилися ціни на рибу та продукти з риби, на 2% – сир і м’який сир (творог), на 1,9% – макаронні вироби, на 1,2% – хліб. Водночас, на 16,4% подешевшали огірки свіжі, на 13,5% – помідори свіжі, на 1,5% – окремі порційні частини курячі, на 1,3% – лимони, на 1,1% – яйця.

Ціни на алкогольні напої та тютюнові вироби підвищились на 1,6%, у тому числі на тютюнові вироби – на 2,3%, алкогольні напої – на 0,8%.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *