ОСТАННІ НОВИНИ

За добу на Львівщині зафіксували 18 пожеж сухої трави

Дарина Смеречанська

|

За минулу добу зафіксували 18 випадків горіння сухої трави у Яворівському, Пустомитівському, Турківському, Радехівському, Старосамбірському, Кам’янко-Бузькому, Дрогобицькому районах та у м. Львові. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ ДСНС у Львівській області.

 

Так, 14 квітня о 14:43 до рятувальників надійшов виклик про пожежу сухостою в с. Воля Старицька Яворівського району. Пожежу локалізували о 16:05 та ліквідували о 16:54. Вогнем знищено суху траву та чагарник на площі 400 кв.м.

Того ж дня о 15:36 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу сухої страви в м. Радехів на вул. Зелена. Вогнем знищено суху траву та чагарник на площі 400 кв.м. Рятувальниками вдалось локалізувати пожежу о 16:02 та ліквідувати о 16:20.

Головне управління ДСНС України у Львівській області звертається до мешканців з проханням дотримуватись елементарних заходів пожежної безпеки і, в першу чергу, не палити траву на території своїх присадибних ділянок і на дачах. У жодному разі не розводьте багаття поблизу будівель і не залишайте його без нагляду. Також не розпалюйте багаття в лісі – це дуже небезпечно. Не дозволяйте дітям підпалювати суху траву.

Фото: ДСНС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *