ОСТАННІ НОВИНИ

Власника авто на «євробляхах» оштрафували майже на два мільйони

Омелян Шевчук

|

ДФС оштрафувала харків’янку Анну Кривуц на 1,756 мільйона гривень за користування автомобілем на литовських номерах без проведення його митного оформлення та оплати митних платежів. Про це сказано в офіційній відповіді Головного управління ДФС у Харківській області на запит журналістів, передає УП із посиланням на Українські Новини.

 

Відповідно до цього документа, у квітні 2017 року Кривуц через автомобільний пункт пропуску «Гоптівка – Нехотіївка» повезла на територію України автомобіль Mercedes-Benz CLK 320 з державними реєстраційними знаками Литви в митному режимі «тимчасовий ввіз».

У листопаді 2017 року в Управління ДФС у Харківській області надійшов лист Ууправління патрульної поліції в Харкові, у якому повідомлялося про факти систематичного користування громадянкою Кривуц автомобілем Mercedes-Benz CLK 320 з єврономерами.

«Громадянка Кривуц неодноразово затримувалася співробітниками поліції в Харкові у зв’язку з порушеннями нею правил дорожнього руху», – сказано в тексті.

Автори листа також зазначають, що Кривуц 28 грудня 2017 року відмовилася від подання пояснень за фактом користування автомобілем.

У зв’язку з цим 5 квітня Харківська митниця ДФС винесла постанову, у якій Кривуц було визнано винною в порушенні митних правил за ст. 485 Митного кодексу, на неї наклали штраф у розмірі 300% невиплачених платежів, або 1,756 млн гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *