ОСТАННІ НОВИНИ

На Збоїщах зведуть 11-поверхівку

Наталя Дуляба

|

На вул. Гетьмана І. Мазепи, 25-А, 25-Б ТзОВ «СВ» зводитиме будинок змішаного використання з розміщенням об’єктів ділового (офіси), обслуговуючого та комерційного призначення, підземним гаражем та квартирами у верхніх поверхах. Відповідні містобудівні умови та обмеження видав сьогодні, 13 квітня, виконавчий комітет Львівської міської ради, передає кореспондент Львівського порталу.

 

ТзОВ «СВ» будуватиме 11-поверхівку в мікрорайоні «Збоїща» на земельній ділянці площею 0,4511 га. Сьогодні на ній серед інших будівель розташовані магазини.

Цільове призначення землі – для будівництва і обслуговування будівель ринкової інфраструктури, функціональне призначення – зона Г-1 – зона загальноміського центру відповідно до внесених у 2017 році змін до детального плану території району «Збоїща» у межах громадського центру на вул. Пилипа Орлика – вул. І. Миколайчука.

Гранично допустиму висоту міськрада встановила на рівні 38 м, що становить орієнтовно 12 поверхів, а відсоток забудови земельної ділянки – 26%.

Як вказано у проекті рішення виконкому, ТзОВ «СВ» зареєстроване у Львові на вул. Торф’яній, 21. Однак ні у Єдиному державному реєстрі юридичних, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, ні в бізнес-сервісі YouControl Львівський портал не знайшов такої фірми. Водночас на вул. Торф’яній, 21 знаходиться житловий будинок та офіс будівельної корпорації «Ріел».

Нагадємо, поруч із вулицею Мазепи також хочуть збудувати нове житло.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *