ОСТАННІ НОВИНИ

Дрогобич зустрічатиме Великдень із горами сміття?

Дарина Смеречанська

|

У Дрогобицькій міській раді інформують, що комунальники активно прибирають з контейнерних майданчиків сміття, яке накопичилося у зв’язку зі сміттєвою блокадою міста. Однак до свят повністю очистити вулиці від непотребу не встигнуть.

 

Як прокоментували ситуацію у департаменті міського господарства, масове прибирання сміття з контейнерних майданчиків міста, яке накопичилося у зв’язку зі сміттєвою блокадою міста, розпочали ще у понеділок. Для цього залучено техніку як КП «Комбінат міського господарства», так і інших комунальних підприємств міста. Окрім цього, техніку надали приватні підприємці Дрогобича. З одного сміттєвого майданчика вивозять близько 40 кубів сміття.

«Перед нами поставлено завдання міським головою Дрогобича Тарасом Кучмою прибрати сміття з вулиць міста до кінця п’ятниці. Однак попри всі зусилля, ми не встигаємо повністю очистити місто від сміття», — наголосив керівник департаменту міського господарства Роман Москалик.

Окрім того, посадовець наголосив, що роботи додають й мешканці сусідніх сіл, які звозять побутові відходи, в тому числі й тверді побутові відходи, на контейнерні майданчики міста. Так днями було спіймано на гарячому мешканця Старого Села, який вивантажував сміття на одному з контейнерних майданчиків Дрогобича.

Таких випадків зафіксовано декілька, а в тім, це ще раз підтверджує, що за рахунок міста мешканці району намагаються вирішити питання утилізації побутових відходів, — зазначають у Департаменті міського господарства.

Водночас додамо, що у соцмережах місцеві мешканці обуренні ситуацією і викладають фото із сміттєвими завалами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *