ОСТАННІ НОВИНИ

Вступна кампанія-2018: скільки «бюджетників» зможуть прийняти львівські виші?

Олена Карп'юк

|

Міністерство освіти і науки України оприлюднило максимальні обсяги держзамовлення на вступ у вищі навчальні заклади у 2018 році. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Міносвіти.

 

Відтепер усі вступники можуть переглянути інформацію щодо кількості місць для прийому за держзамовленням на 2018 рік для кожного вишу, який належать до сфери управління Міністерства освіти і науки.

Із документом можна ознайомитися тут.

Зазначимо, ліцензійний обсяг – це скільки загалом вступників на спеціальність чи спеціалізацію може прийняти заклад; максимальний обсяг прийому абітурієнтів на місця держзамовлення та кваліфікаційний мінімум – скільки найменше «бюджетників» має бути на спеціальності, щоб заклад здійснив їх набір.

«Пороги» максимуму і мінімуму бюджетних місць на кожну спеціальність встановлюються вишами в зв’язку з тим, що в Україні вступ на бакалаврат та деякі спеціальності магістратури здійснюється за конкурсом.

Нагадаємо, цього року реєстрація електронних кабінетів вступників на основі повної загальної середньої освіти стартує з 2 липня, а прийом заяв та документів розпочнеться 12 липня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *