ОСТАННІ НОВИНИ

Вбивство двох молодих хлопців на Львівщині: причетним до злочину виявився батько одного з юнаків

Юлія Шпак

|

На Львівщині поліцейські затримали зловмисника, причетного до вбивства двох молодих людей. Про це Львівському порталу повідомили у відділі поліції у Львівській області.

 

«23 березня до поліції близько 07.20 надійшло повідомлення про те, що в будинку 65-річного мешканця одного з сіл Стрийського району виявлено тіла двох юнаків з ножовими пораненнями. Слідчо-оперативна група Стрийського відділу поліції, виїхавши на місце події, з’ясувала, що один із померлих, 22-річний житель району, напередодні приїхав у гості до дідуся та бабці разом із своїм 18-річним приятелем», – нагадують у поліції.

За фактом було відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Скоєння цього злочину карається позбавленням волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічним позбавленням волі.

Поліцейські встановили особу зловмисника, причетного до вбивства двох молодих людей. Ним виявився 44-річний місцевий мешканець, батько старшого з них . Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінально-процесуального  кодексу України. Невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу.

Проводиться досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *