ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові пропонують запустити студентський шатл-бас у Рясне

Юлія Шпак

|

У Львові пропонують запуск соціального шатл-басу у мікрорайон Рясне. Про це повідомляє Інформаційний портал депутатів Львівської міськї ради.

 

«Наприклад, із Сихова студенти можуть добратись на навчання за 1,5 гривні трамваєм чи тролейбусом. Натомість ряснянська молодь не має такої змоги. Це можна вирішити, запустивши шатл-бас до трамваю №7 з безкоштовною пересадкою студентів. Також можна взяти за основу варіант студентського автобусу, який курсує з Пасічної. Дотація цього автобуса та електротранспорту відбувається із загального бюджету Львова, тому логічним буде дотування транспорту і для мешканців Рясного», – переконаний депутат ЛМР Михайл Дідух.

Також він вкотре звернув увагу на бездіяльність чиновників у вирішення загальної проблеми Рясного із транспортним сполученням. Зокрема, перестали курсувати маршрути №12 , 30, 49, які сполучають мікрорайон із Приміським і Головним залізничними вокзалами, автостанціями та лікарнями.

«На «49-му» не відключили GPS, тому видно, що автобуси їздять на приватному маршруті «ТРЦ  Кінг Крос – Рясне-1», хоча власники стверджують, що транспорт ­– несправний і перебуває на території АТП. Також  автобуси не курсують до 7:00 та після 21:40 в Рясне-2. Кількість №6А зменшилася з 10 машин до восьми. Велика частина рухомого складу з 12:00 – 15:00 простоює на кінцевій станції та не виїжджає на маршрут. Цікаво, скільки ще запитів та обурень ряснянців потрібно, аби чиновники нарешті відреагували на ситуацію?», – наголосив Михайло Дідух.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *