ОСТАННІ НОВИНИ

Виконком погодив будівництво спорткомплексу на Сихові

Наталя Дуляба

|

Сьогодні, 23 березня, виконавчий комітет Львівської міської ради надав містобудівні умови та обмеження ЛКП «Спортресурс» для будівництва  спортивного комплексу на просп. Червоної Калини. Про це передає кореспондент Львівського порталу.

 

Згідно з проектом рішення, спорткомплекс на Сихові зведуть на земельній ділянці, площею 1,8700 га. Її функціональне призначення – зона Г-4 – зона культурних, спортивних та релігійних установ.

Зараз на вказаній ділянці розташована парковка, орієнтовною місткістю у 300 паркомісць.

Майбутній спорткомплекс має бути не вищим, ніж 35 м, а гранично допустимий відсоток землі виконком встановив на рівні 53%.

Зазначимо, спорткомплекс на просп. Червоної Калини будуватимуть за проектом-переможцем всеукраїнського архітектурного конкурсу. Його авторами є Віктор Кудін, Ольга Рябова, Михайло Карнаухов та Надія Бесараб.

В умовах конкурсу було передбачено, що спорткомплекс повинен мати чотири окремі криті зали для регбі, гандболу, баскетболу та волейболу, критий басейн для водного поло та блок адміністративно-господарських приміщень. Окрім цього, комплекс можна буде використовувати і для катання на лижах.

Орієнтовна вартість будівництва становить близько 200 мільйонів гривень.

Візуалізація: Facebook-сторінка Юліана Чалінського

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *