ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові проведуть акцію, присвячену Всесвітньому дню боротьби з туберкульозом

Юлія Шпак

|

У п`ятницю, 23 березня, у парку «На валах» навпроти Львівської облдержадміністрації представники проведуть акцію, приурочену Всесвітньому дню боротьби з туберкульозом. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

 

Під час акції відбудеться флешмоб «Квітни, не хворій» #ЗупинимоТуберкульоз, який передбачає вручення лідерами ТБ-спільнот букетів білих ромашок (символу чистих легень) посадовцями у сфері охорони здоров’я Львівської області, а також публічна дискусія «Міфи та факти про туберкульоз», поширення інформаційних матеріалів на відповідну тематику серед населення.

Метою акції є привернення уваги громадськості до потреб людей, яких торкнулася епідемія туберкульозу, подолання стереотипів щодо можливостей інфікування та лікування, актуалізації підтримки та розвитку потенціалу ТБ-спільнот місцевою владою.

Акція відбудеться в 11 регіонах України.

Діяльність здійснюється в межах виконання проекту «Зменшення тягаря туберкульозу та ВІЛ-інфекції через створення загального доступу до своєчасної та якісної діагностики та лікування туберкульозу і його резистентних форм.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *