ОСТАННІ НОВИНИ

Ремонт стадіону «Юність»: виконком погодив будівництво роздягалень і вбиралень

Наталя Дуляба

|

У Львові погодили будівництво роздягалок та вбиралень у межах масштабного ремонту стадіону «Юність». Відповідне рішення сьогодні, 23 березня, прийняв виконавчий комітет Львівської міської ради, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Згідно з рішенням, комунальному підприємству «Львівський центральний парк культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького» надали містобудівну документацію на реконструкцію будівель спортивного комплексу «Юність», що на вул. Болгарській, 4.

Як пояснив начальник управління архітектури та урбаністики Львівської міськради Юліан Чаплінський, мова йде про будівництво споруд під роздягальні та вбиральні для майбутнього спорткомплексу.

Як раніше повідомляв Львівському порталу директор Парку культури Олександр Молодий, стадіон «Юність» переобладнують за кращими англійськими зразками регбійних стадіонів.

Першу чергу ремонтних робіт, серед яких – облаштування правої трибуни з навісом, тут розпочали орієнтовно на початку 2017 року. Під час другої черги на стадіоні планують встановити ще одну трибуну та прокласти бігові доріжки.

Нагадаємо, сьогодні виконком також надав дозвіл на будівництво спортивного комплексу на Сихові.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *