ОСТАННІ НОВИНИ

Біля готелю «Жорж» хочуть звести багаторівневий паркінг

Наталя Дуляба

|

Сьогодні, 23 березня, виконавчий комітет Львівської міської ради дав дозвіл на розроблення детального плану території, обмеженої вул. М. Вороного, вул. С. Руданського, вул. Ф. Ліста, вул. М. Коперника, пл. А. Міцкевича, просп. Т. Шевченка, який передбачає зведення багаторівневого паркінгу. Про це передає кореспондент Львівського порталу.

 

Багаторівневий паркінг у Львові планують звести відразу поруч із готелем «Жорж».

Згідно з проектом рішення, відповідальним за розроблення та фінансування детального плану території є товариство з обмеженою відповідальністю «Ательєр».

Як зауважила директорка юридичного департаменту Львівської міської ради Гелена Пайонкевич, ТзОВ «Ательєр» попередньо вже отримував дозвіл на розробку проекту землеустрою.

Наступним кроком якраз і є розроблення детального плану території.

У свою чергу начальник управління архітектури та урбаністики Львівської міськради Юліан Чаплінський пояснив, що всі деталі проекту багаторівневого паркінгу будуть відомі згодом, після розробки детального плану території.

«Є можливість розміщення багаторівневого паркінгу біля самого готелю «Жорж». Зараз ми є у підвішеному стані, адже будь-яка інвестиційна діяльність неможлива без детального плану території. Після його розробки можна буде говорити про чіткі плани. Буде розроблятися проект, який і покаже, скільки машин він зможе вміщати. А головна мета – розгрузити центр від машин», – пояснив Юліан Чаплінський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *