ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові затвердили розміри премій для талановитих школярів

Юлія Шпак

|

Обдаровані молоді львів’яни отримуватимуть премії за здобутки у навчанні. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

 

«На сесії з правками прийняли програму підтримки обдарованої молоді міста Львова, метою якої є створення належних умов для виявлення та підтримки обдарованої молоді, розвитку її інтересів, схильностей, заохочення за успіхи у навчанні та науковій діяльності, забезпечення сприятливих умов для самореалізації творчої особистості у сучасному суспільстві», – йдеться у повідомленні.

Завданнями Програми є:

  • Фінансова підтримка обдарованої молоді шляхом виплати одноразових премій за особисті досягнення в інтелектуальних конкурсах, турнірах, олімпіадах.
  • Фінансова підтримка обдарованій молоді (об’єднанням) для надання можливостей участі в інтелектуальних турнірах, олімпіадах конкурсах, змаганнях тощо.
  • Придбання цінних подарунків для нагородження переможців міських учнівських інтернет-олімпіад з базових дисциплін.
  • Відзначення грошовою винагородою у розмірі 2000 грн. випускників загальноосвітніх навчальних закладів м. Львова, які отримали 200 балів у 2017/2018 навчальному році за результатами ЗНО з базової дисципліни, по 10 тис. грн., які отримали 400 балів і 20 тис. грн., які отримали 600 балів за результатами ЗНО з базових дисциплін.
  • Відзначення учнів закладів загальної середньої освіти та професійно-технічних навчальних закладів м. Львова в кількості 20 одноразових премій у розмірі 1000 грн. (без урахування оподаткування) у разі успішного закінчення англомовних онлайн-курсів з різних дисциплін, при умові підтвердження сертифікатом із персональною верифікацією про проходження курсу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *