ОСТАННІ НОВИНИ

Одіозний бізнесмен-втікач Димінський вибув з власників ZIKу, залишивши його сім'ї

Дарина Смеречанська

|

Президент ФК «Карпати», бізнесмен Петро Димінський вибув із складу власників ТРК «Міст ТБ»  (логотип «ZIK») та «Нові комунікації»  («Z ZIK»). Про це повідомляє Нацрада України з питань телебачення і радіомовлення.

 

Як мовиться у повідомленні, Нацрада задовольнила заяви ТРК «Міст ТБ» (Львів, логотип ZIK) і та «Нові комунікації» щодо переоформлення ліцензії на мовлення.

Відтепер  кінцевими  бенефіціарами будуть лише  три особи:  Димінська Олена Іванівна,  Димінська Жанна Петрівна, Димінська Анастасія Петрівна. Змінився і склад пов’язаних осіб, а також директор – замість І.Туркевича став В.Козій. До редакційної ради мовників входять В.Козій, Т.Смакула, Д.Нікуленко, О.Дроздов, вибули – І.Туркевич і В.Зак.

Крім того, Національна рада призначила позапланову виїзну перевірку за ліцензією ТОВ «ТРК «Нові комунікації» (мовлення у багатоканальній цифровій мережі МХ-5) через зафіксовані моніторингом ознаки порушення пункту 4 Правил ведення мовлення на теле- і радіоканалах у дні трауру (скорботи, жалоби) та дні пам’яті.

«Так, 20 лютого 2018 року –  у День Героїв Небесної Сотні та 1 березня 2018 року –  у  День вшанування 75-х роковин із часу Корюківської трагедії  в ефірі «Z ZIK» зафіксовано відсутність поширення мінімум раз на дві години інформації про день пам’яті в ефірному часі до 07.00. Після проведення перевірки регуляторний орган ухвалить відповідне рішення», – зазначає Нацрада.

Як відомо,18 серпня 2017 року близько 15 години кортеж Петра Димінського потрапив у ДТП на трасі Львів-Краковець у селі Ямельня. Врезультаті аварії загинула 31-річна Наталя Тріла, в автомобіль якої влетіла машина бізнесмена.

Після цього інциденту Петро Димінський покинув Україну. У грудні Нацполіція ініціювала міжнародний розшук бізнесмена.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *