ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські депутати готуються розглядати питання червоно-чорного прапора. Під стінами мерії зібралися праворадикали

Наталя Дуляба

|

Львівська міськрада та депутати таки знайшли порозуміння щодо червоно-чорного прапора, і відповідне питання сьогодні, 22 березня, розглядатимуть під час сесії. У цей же час під стінами Ратуші зібралося близько сотні праворадикалів під червоно-чорними знаменами  Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради, передає Львівський портал.

 

В ухвалі «Про використання червоно-чорного прапора національно-визвольної боротьби українського народу на території м. Львова» запропоновано перелік із дев’яти пам’ятних дат, в які на флагштоках біля міської ради та біля районних адміністрацій міста поряд з національним прапором буде вивішуватись червоно-чорний.

У дні, коли сесія міської ради співпадатиме з визначеними 9 датами, в сесійній залі буде розміщено червоно-чорний прапор.

Зазначимо також, що сьогодні вранці під стінами Львівської міської ради зібрались представники ВО «Свобода», «Національного корпусу», «Сокола» та інших праворадикальних організацій із пікетом. Вони принесли зі собою червоно-чорні прапори і наразі мирно стоять під Ратушею.

Нагадаємо, вчора Львівський портал також повідомляв, що міський голова Львова Андрій Садовий на своїй сторінці у Facebook написав, що над містом повинен майоріти державний прапор України.

15 лютого Львівська міська рада вже приймала рішення, згідно з яким лише рекомендує вивішувати червоно-чорний прапор під час вшанування героїв національно-визвольних змагань.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *