ОСТАННІ НОВИНИ

У зоні АТО постраждало двоє українських захисників

Омелян Шевчук

|

Російсько-окупаційні війська продовжують обстрілювати позиції Збройних Сил України та зривати домовленості Тристоронньої контактної групи щодо припинення вогню. Унаслідок ворожого вогню один український воїн зазнав поранення. Ще один наш військовослужбовець отримав бойове травмування. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі штабу АТО.

 

Минулої доби агресор здійснив п’ять обстрілів укріплень українських захисників.

На Донецькому напрямку з гранатометів та великокаліберних кулеметів окупанти обстріляли наші позиції в районі населеного пункту Піски. Також, з гранатометів та протитанкової рушниці ворог вів вогонь по захисниках Авдіївки.

На Луганському напрямку зі стрілецької зброї противник здійснив обстріл наших укріплень неподалік Станиці Луганської, а з 82 мм мінометів та зенітної установки – поблизу Троїцького. Крім того, 82 мм міномети ворог застосував по захисниках Луганського.

Унаслідок ворожого вогню один український воїн зазнав поранення. Ще один наш військовослужбовець отримав бойове травмування. Обидва постраждалі оперативно доставлені до лікувальних закладів та отримали необхідну медичну допомогу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *