ОСТАННІ НОВИНИ

Шестеро розбійників зі Львівщини посеред ночі вломилися у помешкання волинянки

Дарина Смеречанська

|

У селі Воютин на Волині шестеро мешканців Львівщини в масках проникли у будинок  місцевої жительки та напали на неї. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Волинській області.

 

Так, нині близько другої години ночі ночі шестеро невідомих чоловіків у масках проникли в будинок 57-річної жительки. Господиня намагалася чинити супротив зловмисникам і покликала на допомогу рідних. Крик почув син господині й здійснив два попереджувальних постріли із зареєстрованої мисливської зброї. Після цього правопорушники втекли з будинку. Рідні одразу ж повідомили про розбійний напад в поліцію.

«На пошуки злочинців були задіянні значні сили правоохоронці. Протягом двох годин нам вдалося затримати правопорушників. Усі вони жителі Львівської області. Серед них є особи, котрі перебували в розшуку за вчинення грабежу та крадіжок», – зазначив заступник начальника ГУНП», – начальник слідчого управління Олександр Климовський.

Розбійники пересувалися на двох автомобілях.

«Намагаючись приховати сліди злочину зловмисники підпалили один із своїх транспортних засобів. Оперативники розшукали інший автомобіль на якому правопорушники пересувалися», – зазначив Олег Шукалович, заступник начальника ГУНП – начальник кримінальної поліції.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України. Мова йде про розбій поєднаний із проникненням у житло. Зловмисникам загрожу до 12 років тюрми. Наразі вирішується питання щодо оголошення правопорушникам підозри та обрання їм міри запобіжного заходу.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *