ОСТАННІ НОВИНИ

На площі Ринок провели флешмоб до Дня людини з синдромом Дауна

Вероніка Рой

|

Сьогодні, 21 березня, в цілому світі відзначають День людини з синдромом Дауна. З нагоди цього дня у Львові біля міської Ратуші провели яскравий флешмоб «Усміхнись мені. Я хочу бути твоїм другом», передає кореспондент Львівського порталу.

 

Участь у заході взяли кілька десятків дітей та молоді з синдромом Дауна, їх сім’ї, друзі та львів’яни і гості міста. Учасники флешмобу одягли кольорові шкарпетки та жовтий одяг.

За словами організатора флешмобу та голови ГО «Розправлені крила» Юлії Аронової, мета цього флешмобу – продемонструвати відкритість людей з синдромом Дауна для світу.

«Я – мама восьмирічної дівчинки з синдромом Дауна. Я б хотіла сказати лише дякую всім тим людям, які є з нами, які нам допомагають, підтримку, яких ми відчуваємо. Я рада, що люди відриті до нас, і весь той поступ, який ми маємо у житті людей з особливими потребами, він є завдяки їм. Я закликаю людей залишатися з відкритими серцями, і тоді ми точно зробимо життя дітей та молоді з особливими потребами ще кращим», – розповіла вона.

Також Юлія Аронова додала, що щороку в області народжується близько 20 дітей із синдромом Дауна.

Фото : Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *