ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові звільнили нейрохірурга, що перешкоджав патрульним провести алкотест лікарю

Олена Карп'юк

|

Сьогодні, 20 березня, нейрохірурга 8-ї міської клінічної лікарні, який перешкоджав 16 березня патрульним у проведенні освідчення на стан сп’яніння головного лікаря комунальної 6-ї міської поліклініки Юрія Токарева, звільнили з роботи. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради, передає кореспондент Львівського порталу.

Як зазначила на своїй сторінці у Facebook журналістка телеканалу «НТН» Вікторія Балицька, нейрохірурга Олега Саєвича звільнили за згодою сторін.

Нагадаємо, нетверезого головлікаря 6-ї міської поліклініки Юрія Токарева затримали патрульні 16 березня. Згодом з’явилися подробиці його затримання із відеозаписом.

Щодо Юрія Токарєва проводили службове розслідування, сам лікар підтверджував факт порушення правил дорожнього руху, але заперечував те, що перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Сьогодні також в управлінні охорони здоров’я Львівської міської ради зазначили, що згідно з результатом проведеного огляду на стан алкогольного сп’яніння, алкоголю у крові головного лікаря 6-ї міської поліклініки Юрія Токарєва не виявили.

Водночас у коментарі Львівському порталу речниця патрульної поліції Львівської області Катерина Рибій зауважила, що інспектори не отримали «на руки» копії результату освідчення на стан алкогольного сп’яніння Юрія Токарева. Натомість поліцейським медики порадили надсилати відповідний запит.

«Патрульним у лікарні сказали писати запит, оскільки тоді громадян був госпіталізований, і результати є в його картці. Щодо цієї всієї ситуації ми звертатимемося в прокуратуру, аби ті дали належну оцінку діям медикам», – додала Катери Рибій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *