ОСТАННІ НОВИНИ

На деяких вулицях Львова хочуть запровадити «всесезонний режим» літніх майданчиків?

Олена Карп'юк

|

У Львові 29 березня відбудуться громадські слухання щодо врегулювання сфери літніх майданчиків при закладах громадського харчування, на яких розглянуть доцільність запровадження пілотного режиму всесезонності майданчиків на окремих вулицях. Відповідне оголошення розміщене на сайті Львівської міської ради, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Ініціатором проведення громадських слухань виступив Львівський регуляторний хаб, який дослідив проблеми у сфері регулювання ринку літніх майданчиків закладів громадського харчування у місті.

«Напрацювання хабу спрямовані на те, щоб спростити процес оформлення договорів для підприємців, запровадити ефективний механізм конкуренції за площі під літні майданчики без прив’язки до стаціонарних закладів та переглянути доцільність обмеження сезонності ведення цього бізнесу», – йдеться в інформаційній довідці, опублікованій на сайті ЛМР.

Також на громадських слуханнях обговорюватимуть, як збільшити надходження до місцевого бюджету за облаштування літніх майданчиків та як зменшити зловживання з боку самих підприємців.

Всі ці напрацювання активісти розробили, проаналізувавши чинні рішення Львівської міської ради, кращі зарубжні практики, а також проконсультувавшись із експертами.

Громадські слухання відбудуться у наступний четвер, 29 березня, о 18:30 год., у конференц-залі Українського Католицького університету (вул. І. Свєнціцького, 17).

Зазначимо, Львівський регуляторний хаб – це аналітично-адвокаційний центр, заснований у 2016 році при Школі управління Українського Католицького університету.

Інфографіка: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *