ОСТАННІ НОВИНИ

У міськраді Львова запевняють, що маршрутки курсують без перебоїв

Наталя Дуляба

|

Незважаючи на снігопад, протягом вихідних і дотепер громадський транспорт Львова курсує без суттєвих перебоїв. Про це сьогодні, 19 березня,  під час брифінгу повідомив заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак, передає кореспондент Львівського порталу.

 

«Зважаючи на снігопад, потрібно було, перш за все, не допустити на вихідних зупинки громадського транспорту. Ми першочергово розчищали від снігу підйоми, магістральні дороги, чистили бічні дороги.

Рух громадського транспорту не припинявся, він курсував згідно з графіком вихідного дня. Затримок фактично не було, хоча й були одиничні випадки поломок у приватників. Деякі машини чомусь замерзли при -12 градусах, але затримка була лише на кілька годин», – розповів Сергій Бабак.

Також він наголосив, що станом на зараз ситуація із громадським транспортом у Львові стабільна: на дороги міста вийшло 90% комунальних маршруток, приватних – 70%.

Зазначимо, згідно з даними управління транспорту Львівської міської ради, станом на ранок у місті курсували 479 маршруток, 61 трамвай та 53 тролейбуси.

Нагадаємо, у міськраді Львова також заявили, що задоволені прибиранням доріг та вулиць міста на вихідних.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *