ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська «Енергія» стала п'ятиразовим володарем Кубка України з футзалу

Юлія Шпак

|

Львівська «Енергія» перемогла івано-франківський «Ураган» у фінальному матчі з рахунком 5:3 і стала п’ятиразовим володарем Кубка України з футзалу. Про це повідомляє прес-служба СК «Енергії».

 

Розпочали енергетичне дербі у фіналі суперники доволі обережно. Небезпеку біля чужих воріт спершу створили івано-франківці, однак Роман Кіндратів та Андрій Цілик не зуміли переграти голкіпера львів’ян Володимира Кардаша.

«Енергія» відповіла голом. На 4 хвилині Тарас Кузь дальнім ударом з правого флангу відкрив рахунок у матчі.

За три хвилини «Ураган» відновив паритет: передачу партнера вдало замкнув Ігор Корсун.

Але одразу ж після розіграшу з центру поля львівські енергетики провели ще одну результативну атаку. Тарас Кузь оформив дубль після хорошої скидки від Андрія Федюка.

Далі пішла гра на зустрічних курсах, де львів’яни мали хороші нагоди, аби збільшити свою перевагу, а івано-франківці — щоб зрівняти рахунок. Зокрема, Віталій Танський пробив у лічних сантиметрах від стійки, а Петро Шотурма не зумів реалізувати вихід сам на сам — вдало зіграв голкіпер “Енергії”.

Все ж на 19 хвилині «Ураган» зумів відігратися: влучно з-за меж штрафного майданчика пробив Андрій Сімка.

Втретє вийшла вперед «Енергія» вже у другому таймі. На 24 хвилині Олег Легендзевич технічно п’ятою переправив м’яч у ворота після передачі-удару від Сергія Коваля.

Цього разу львівські енергетики розвинули успіх. На 25 хвилині команда Валерія Легчанова розіграла штрафний, з першим ударом голкіпер Євген Іваняк впорався, але на добиванні опинився Тарас Кузь, який оформив хет-трик.

Далі команди продовжували тішити вболівальників цікавою грою. Віталій Танський влучив у стійку, Андрій Федюк вибив м’яч з лінії своїх воріт після штрафного, Андрій Сімка програв” вихід один на один Володимиру Кардашу.

За десять хвилин до завершення матчу Максим Павленко випустив п’ятим польовим Михайла Зварича. Водночас львів’яни мали кілька нагод, аби скористатись відсутністю голкіпера у суперників.

На 38 хвилині «Енергія» робить ще один крок до трофею. Сергій Коваль віддав передачу з ауту у штрафний майданчик, яку замкнув Олег Легендзевич без шансів для воротаря.

Проте на 39 хвилині «Ураган» відновив інтригу у матчі: Юліан Горбатий скоротив розрив у рахунку з передачі Андрія Сімки. Але більше івано-франківцям забити у цьому матчі не вдалось.

Тож «Енергія» здобула впевнену перемогу в енергетичному дербі і вп’яте у своїй історії стала володарем Кубка України!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *