У Львівській облраді заговорили про вже помітні сліди руйнування «Арени Львів» та занепад стадіону

Дарина Смеречанська

|

На «Арена Львів» помітні сліди руйнування та занепаду. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк.

 

Так, заступник голови ЛОР підбив підсумки наради щодо долі стадіону.

«Маємо відразу дві слабких ланки у питанні майбутнього цього об’єкта: борги і не здана в експлуатацію 2-га черга будівництва. Звідси – неможливість ефективно використовувати «Арену». Відсутність постійного клубу також суттєво впливає в мінус, тому слід негайно налагоджувати співпрацю у цьому напрямку.

Ще одна проблема, за його словами, те, що стадіон є новим, але вже помітні сліди руйнування та занепаду.

«Тому є велике питання до якості виконаних робіт і тут необхідний відповідний аудит. Я нагадаю, що сюди було вкладено дуже велику суму», – зазначив Володимир Гірняк.

Відтак було вирішено у стислі терміни створити робочу групу, яка знайде вихід «Арени Львів» із боргової ями та механізм здачі в експлуатацію 2-ї черги.

«На часі також – проведення відповідної фінансово-будівельної перевірки, яка дасть нам актуальні дані, що потрібно зробити і скільки вкласти, аби Арена Львів, нарешті, запрацювала на повну потужність і стала приносити доходи. Зі свого боку Львівська обласна рада готова і надалі активно брати участь в процесі», – зазначив заступник голови ЛОР.

Фото: Facebook-сторінка Володимира Гірняка

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *