ОСТАННІ НОВИНИ

У навчальні заклади Львова подаватимуть тепло в ощадливому режимі

Дарина Смеречанська

|

У Львові впровадять тимчасові заходи ощадності на заклик НАК «Нафтогаз України». Зокрема, подачу тепла до навчальних закладів міста буде переведено в ощадливий режим. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

 

При цьому у приміщеннях буде забезпечено температуру необхідну для нормального і комфортного проходження навчального процесу.

Призупиняти навчання в школах і садочках Львова не будуть. Станом на сьогодні місто Львів працює у звичному режимі – опалення подається до усіх споживачів теплопостачальних підприємств: населення, школи, садочки, лікарні, поліклініки тощо.

На вихідні дні у навчальних закладах буде підтримуватися мінімальна температура, яка дозволяє працювати системі теплопостачання і уникнути замерзання трубопроводів.

У Львівській міській раді також закликали власників індивідуальних газових котлів зменшити споживання газу протягом наступних 4-х днів з метою економії.

Нагадаємо, міністерство енергетики та вугільної промисловості України рекомендувало  дитячим садкам, школам і вищим навчальним закладам призупинити навчання до 6 березня задля економії газу. Нагадаємо, «Газпром» знизив на 20% тиск надходження газу в Україну.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *