ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові по-новому здають використані батарейки та лампи. Графік еко-бусів на березень

Омелян Шевчук

|

Львівська мерія опублікувала нові умови прийому відпрацьованих ртутних ламп та батарейок у мобільних пунктах та рафік стоянок еко-буса у березні, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Відділ екології та природних ресурсів департаменту містобудування ЛМР повідомляє про умови прийому використаних люмінесцентних трубчастих та компактних ламп і термометрів:

1.Використані люмінесцентні трубчасті та компактні лампи і ртутні термометри приймаються на безкоштовній основі лише від мешканців м. Львова, смт. Рудне, смт. Брюховичі та м. Виники (згідно з ухвалою Львівської міської ради від 25.01.2018 № 2910 «Про затвердження Комплексної муніципальної програми поводження з відходами побутового електронного та електричного устаткування на території Львівської міської ради на 2018-2021 роки»);

2.Використані люмінесцентні трубчасті та компактні лампи і ртутні термометри приймаються в упаковках виробника чи іншій безпечній тарі;

3.Використані люмінесцентні трубчасті та компактні лампи і ртутні термометри приймаються від мешканців у кількості, яка не перевищує 10 одиниць кожного виду.

Використані люмінесцентні трубчасті та компактні лампи і ртутні термометри приймаються від підприємств, установ, організацій усіх форм власності (бюджетні, приватні, тощо) шляхом укладання угод з ДП «Боднарівка» ЛКП «Зелений Львів» за розцінками, затвердженими рішенням виконавчого комітету від 02.12.2016 №1139 «Про погодження вартості переробки відпрацьованих ртутьмісних відходів».

Графік стоянок Еко-буса у березні 2018 року

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *