ОСТАННІ НОВИНИ

Як близько півсотні рятувальників гасили пожежу на складах у Львові

Дарина Смеречанська

|

Вчорашню пожежу у складських приміщеннях Гайдучка гасили 44 рятувальники та 10 одиниць спецтехніки. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ ДСНС у Львівській області.

 

Так, 27 лютого о 17:30 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. Гайдучка, 1 в одноповерховій складській будівлі, площею 750 кв.м.

Через велику площу загорання було оголошено підвищений номер виклику. До ліквідації пожежі залучили 44 рятувальники та 10 одиниць спецтехніки.

На момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів полум’я охопило значну частину будівлі. Пожежа спричинила щільне задимлення, що суттєво ускладнювало роботу вогнеборців. Складність гасіння пожежі полягала у швидкому поширенні вогню через наявність великої кількості готової господарської продукції у складському приміщенні.

Поруч із складом знаходиться адміністративна будівля, тому рятувальники доклали максимум зусиль, аби запобігти подальшому поширенню пожежі. Фахівці ДСНС ліквідовували займання в апарата захисту органів дихання.

Пожежу локалізували о 18:18 та ліквідували о 19:19 у складі 7-ми ланок газодимозахисної служби.

Вогнем знищено готову продукцію на площі 500 кв.м, пошкоджено перекриття на площі 350 кв.м та облицювання стін на площі 700 кв.м.

Внаслідок пожежі ніхто не постраждав. Причина та обставини виникнення займання встановлюються.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *