ОСТАННІ НОВИНИ

У Великих Мостах впіймали іноземця, який перебуває у міжнародному розшуку за групове зґвалтування

Дарина Смеречанська

|

На Львівщині поліцейські затримали іноземця, який перебуває у міжнародному розшуку за за скоєння зґвалтування групою осіб. Наразі вирішується питання про його екстрадицію. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

 

Співробітники Управління карного розшуку спільно з працівниками Сектору міжнародного поліцейського співробітництва Головного управління Національної поліції у Львівській області 27 лютого на вулиці Шевченка у місті Великі Мости, Сокальського району, виявили 46-річного іноземця, який з 2011 року перебуває у міжнародному розшуку за скоєння зґвалтування групою осіб.

Зловмисника затримано в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України, вирішується питання про його екстрадицію.

Нагадаємо, на Львівщині триває операція під умовною назвою «Мігрант». Метою цільових профілактичних заходів є нагляд та контроль за виконанням законодавства у міграційній сфері, контроль за в’їздом на територію України та виїздом з території нашої держави іноземців та осіб без громадянства, дотримання ними правил та норм перебування в країні, а також з метою протидії та запобігання нелегальній міграції. Триватимуть вони до 30 квітня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *