ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині виявили 65 іноземців, які незаконно перебувають в Україні

Юлія Шпак

|

На Львівщині правоохоронці виявляють нелегальних мігрантів та іноземців, котрі порушують правила перебування на території України. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

Від початку операції «Мігрант» правоохоронці виявили у Львові та на території області 65 іноземних громадян – порушників законодавства про правовий статус іноземців та осіб без громадянства.

З них 57 осіб працівники регіональних підрозділів Державної міграційної служби України притягнули до відповідальності за ст.203 (порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України), трьох за ст.204 (порушення порядку працевлаштування, прийняття на навчання, надання житла, реєстрації іноземців та осіб без громадянства та оформлення для них документів) та ще п’ятьох за ст.205 (невжиття заходів до забезпечення своєчасної реєстрації іноземців і осіб без громадянства) КУпАП. Направлено 21 подання про примусове повернення іноземців та осіб без громадянства в країну походження.

Як зазначають у поліції, операція під умовною назвою «Мігрант» триває до 30 квітня.  Метою цільових профілактичних заходів є нагляд та контроль за виконанням законодавства у міграційній сфері, контроль за в’їздом на територію України та виїздом з території нашої держави іноземців та осіб без громадянства, дотримання ними правил та норм перебування в країні, а також з метою протидії та запобігання нелегальній міграції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *