ОСТАННІ НОВИНИ

Львівських школярів запрошують взяти участь в конкурсі і створити авторський урок

Дарина Смеречанська

|

Для школярів Львова триває конкурс зі створення авторського уроку з будь-якого предмета шкільної програми за допомогою mozaBook від Mozaik Education. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

 

Так, до 12 березня команди з 3-5 школярів міста Львова, що навчаються у 4-11 класах, можуть зареєструватися, аби взяти участь у творчому конкурсі #SuperUrok. Команда повинна створити авторський урок з будь-якого предмета шкільної програми за допомогою інтерактивної панелі та програми mozaBook від Mozaik Education.

Станом на сьогодні організатори конкурсу чекають заявки від 3 до 5 учнів 4-11 класів львівських загальноосвітніх шкіл, що можуть об’єднатися в команду і взяти участь в конкурсі. Учні самостійно придумують та презентують урок. Вони готують його за допомогою одного чи двох вчителів. Вчитель є учасником команди.

Відтак, до 12 березня триває реєстрація та прийом заявок на конкурс #SuperUrok. З 13 березня організатори визначають менторів для проведення консультацій у школах, після чого до 20 квітня триватиме прийом відео. Пізніше організатори оприлюднять відео на сайті конкурсу та з 26 квітня буде оголошено голосування. Вже 5 травня буде відомо результати, а 12 травня у Центрі Митрополита Андрея Шептицького нагородять переможців. Учасники команди, яка переможе, зможуть отримати цінні призи, а саме планшети, павер-банки, інші технічні пристрої, а вчителів чекає особливий подарунок.

Подати заявку для участі можна тут.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *