ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові п’яний працівник «Муніципальної варти» у маршрутці погрожував пасажирам зброєю

Юлія Шпак

|

У Львові у маршрутці, яка курсувала по вулиці Зелена, 261, працівник «Муніципальної варти» погрожував пасажирам зброєю. Про це у Facebook повідомляють активісти спільноти «Варта-1».

 

«Представник «Муніципальної варти» перебуваючи у нетверезому стані, вимагав, щоб пасажир тримав його сумку і погрожував предметом схожим на зброю. Пасажири викликали поліцію, працівника «Муніципальної варти» поліція забрала у райвідділ», – йдеться у повідомленні.

Також у прес-службі Нацполіції Львівщини повідомили, що у Сихівський відділ поліції 23 лютого надійшло повідомлення про те, що близько 21.00 на вулиці Садовій у Львові у маршрутному автобусі один з пасажирів, котрий перебуває у нетверезому стані, наніс іншому удар по голові та погрожує предметом, схожим на пістолет.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили особи зловмисника – ним виявився 30-річний львів’янин та потерпілого – 19-річного мешканця Львова. З місця події вилучено стартовий пістолет.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (хуліганство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Проводиться досудове розслідування, призначено експертизи.

Водночас у прес-службі Львівської міської ради повідомили, що на момент, коли стався інцидент в автобусі, працівник не перебував на роботі. Працівник затриманий. Триває слідство.

«В цей день він не був на роботі. Він відсторонений від роботи, триває службове розслідування по цьому факту», – повідомили в ЛКП «Муніципальна варта».

Також додали, що чоловікові 32 роки. В ЛКП «Муніципальна варта» він працював не більше 6 місяців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *