ОСТАННІ НОВИНИ

З понеділка у Львові відновлять соціальні маршрути для студентів університету Франка

Вероніка Рой

|

З понеділка, 26 лютого, відновлює роботу соціальний маршрут для студентів ЛНУ ім. І. Франка, які мешкають в гуртожитках на вул. Пасічна і вул. Медової Печери. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

 

«На час зимових канікул соціальний маршрут для студентів ЛНУ ім. І. Франка призупинив свою роботу. Відповідно з понеділка, 26 лютого, відновлюється навчання в університеті, тому автобуси на соціальному маршруті знову будуть курсувати», – повідомив Орест Хамула.

За його словами, на маршруті працюватиме 4 машини. Автобуси відправлятимуться із двох зупинок: від гуртожитків №2 і 3 на вул. Медової Печери та із вул. Пасічної від будинку №59 (біля відділення Ощадбанку). Автобуси курсуватимуть у центр міста до пл. Галицької без зупинок. Час відправлення від кожної з цих зупинок о 07.30 год, 07.45 год, 09.15 год. Вартість проїзду 2 грн. 50 коп.

Автобусом можуть скористатися лише студенти за наявності студентського квитка.

Нагадаємо, у зв’язку з закриттям вул. Личаківської на місто виділило для студентів додаткові автобуси, які розпочали курсувати з 27 березня 2017 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *