ОСТАННІ НОВИНИ

У Городку запрацював цех текстильного підприємства

Юлія Шпак

|

Сьогодні, 23 лютого, у Городку на Львівщині дали старт новим виробничим потужностям підприємства «Сан Гарден». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

 

Участь у відкритті взяли Перший віце-прем’єр-міністр-Міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів, голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка, керівництво та працівники підприємства.

.ДП «Сан Гарден» є частиною великої європейської групи SUN GARDEN – німецької компанії з виробничими потужностями у країнах Східної Європи, яка є лідером на ринку виробництва ліжок, матраців, домашнього текстилю і декору.

В Україні ДП «Сан Гарден» виробляє ковдри, подушки та наматрацники.

«Львівська ОДА створила сприятливі умови інвестицій в Україну та Львівщину, зокрема у Городоцький район. 4 мільйони 300 тисяч гривень інвестицій у підприємство. Сьогодні дано факт запуску нового обладнання: інноваційного, інвестиційного, сучасно модернізованого. Це посилить та подвоїть експорт продукції на ринки Європи. 100% продукції йде на експорт – це безпека нашої грошової одиниці, гарантії ринку та ріст економіки через осучаснення та модернізацію», – наголосив Степан Кубів.

Окрім того він додав, що в єдності – сила та перемога не лише нашої країни, але й економіки.

Основними ринками збуту продукції підприємства є Німеччина, Польща, Скандинавія. На ринку Львівщини ДП «Сан Гарден» працює з 2004 року. У 2017 році компанія ввела в експлуатацію новий цех з виробництва матраців. Сума залучених інвестицій у новозбудований цех становить понад 4 млн євро.

Станом на 31.12.2017 року, у компанії працює 131 робітник. Середньомісячна заробітна плата – 8000 грн. Варто зазначити, що у 2018 році компанія планує додатково працевлаштувати до 100 працівників.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *