ОСТАННІ НОВИНИ

Матір та сина, які торгували наркотиками, триматимуть під вартою

Юлія Шпак

|

Матір та сина, яких підозрюють у торгівлі наркотиками, триматимуть під вартою у Львові. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури у Львівській області.

 

«Працівниками Нацполіції Львівщини, цьогоріч, 19 лютого, у приміщенні власної квартири затримано двох мешканців Сихівського району міста за підозрою у незаконному придбанні, зберіганні та продажу наркотичного засобу – бупренорфіну. Під час санкціонованого обшуку, у помешканні матері та сина вилучено більше 30 таблеток, які ймовірно містять у собі небезпечний наркотик», – йдеться у повідомленні.

Вказаних осіб затримано в порядку ст.208 КПК України та повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

На даний час проводяться першочергові слідчі дії, призначено низку необхідних експертиз.

Крім цього, суд обрав для зловмисників запобіжний захід у вигляді двохмісячного тримання під вартою, з альтернативою внесення 60 прожиткових мінімумів доходів громадян застави.

За скоєне порушникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *