ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині затримали двох нелегалів з Туреччини

Олександр Косик

|

Мешканці прикордоння в черговий раз допомогли правоохоронцям затримати нелегальних мігрантів, які в обхід закону прямували через кордон. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Мостиського прикордонного загону.

 

Вчора, 20лютого, на ділянці відділу «Шегині», що на кордоні з Польщею, жителі одного із сіл повідомили прикордонників про двох незнайомців, які перебували в населеному пункті та пішки попрямували в бік кордону. Група реагування охоронців кордону негайно вирушила на пошуки ймовірних порушників та невдовзі прикордонники знайшли розшукуваних. Незнайомцями виявились двоє чоловіків 1989 та 1991 років народження, при собі вони мали паспорти громадян Туреччини. В ході перевірки прикордонники з’ясували, що турки декілька днів тому легально прибули до України повітряним сполученням. Також іноземці повідомили, що в прикордоння прибули з метою незаконного переходу кордону аби в подальшому дістатися країн західної Європи.

Стосовно затриманих прикордонники склали документи справи про адміністративне правопорушення за спробу незаконного перетинання    державного кордону України.  Рішення по справі прийматиме суд.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *