ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині повідомили про підозру керівнику лісгоспу, що привласнив землю на 16 млн

Олександр Косик

|

На Львівщині службове підроблення призвело до збитків на 16 мільйонів гривень. Керівникові лісгоспу, який незаконно погодив документацію на виділення земельної ділянки, повідомлено про підозру. Про це Львівському порталу повідомили у департаменті захисту економіки Національної поліції України.

 

Працівники Управління захисту економіки у Львівській області Нацполіції, слідчі обласної поліції за процесуального керівництва прокуратури області задокументували факт незаконного виділення та, у подальшому отримання, в користування земельної ділянки державної власності.

В ході слідства правоохоронці встановили, що керівник районного комунального лісогосподарського підприємства незаконно встановив, погодив та підписав  документацію щодо межі лісгоспу, у яку незаконно включив земельну ділянку площею у 6,3 га. Хоча дана земельна ділянка фактично перебувала у користуванні іншого лісопідприємства.

Ринкова вартість землі, яка передана у комерційне використання для розробки кар’єру, становить 16 мільйонів гривень.

20 лютого, слідчі обласної поліції повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ст.366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *