ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові юрист та керівник проектної організації за дозвіл на будівництво вимагали 54 тисячі доларів хабара, - Нацполіція

Юлія Шпак

|

Керівник проектної організації та юрист вимагали 54 тисячі доларів США хабара за погодження містобудівних умов та обмежень щодо проектування і будівництва двох багатоквартирних дев’яти поверхових житлових будинків. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції України.

 

«17 лютого працівники обласного управління захисту економіки Нацполіції, Франківського відділу поліції за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №3 затримали зловмисників в одному з місцевих ресторанів. Правоохоронці вилучили одержані ними кошти, частина з яких призначалася посадовцям органу місцевого самоврядування», – йдеться у повідомленні.

На даний час обом затриманим повідомлено про підозру за статтею 369-2 (Зловживання впливом) Кримінального кодексу України.

Також зазначається, що сьогодні, 19 лютого, в суді буде розглядатися клопотання стосовно обрання фігурантам справи міри запобіжного заходу.

Нагадаємо, раніше прес-секретарка Генпрокурора Лариса Сарган повідомила, що за фактом вимагання хабара у сумі 25 000 доларів США у Львові затримано керівника проектної організації та юриста.

Згодом у Львівській міській раді заявили, що їм не відомі жодні факти про затримання на неправомірній вигоді службових осіб Львівської міської ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *