ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові сусід допоміг патрульним затримали чоловіка, який пограбував пенсіонерку та поранив її ножем

Юлія Шпак

|

У Львові сусід допоміг патрульними затримати зловмисника, який пограбував пенсіонерку та на наніс їй ножове поранення Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львівської області.

 

Вчора близько 23 години вечора патрульні отримали виклик на вулицю Федьковича, де чоловік затримав особу, яка могла вчинити серйозний злочин. Інспектори негайно прибули на місце події, де їх зустрів 28-річний заявник, який розповів, що почув галасування сусідки і вибіг з квартири та побачив, як з її квартири вибігає невідомий. Сусід не розгубився і загнав зловмисника на останній поверх та зателефонував на 102.

Виявилося, що літня жінка почула, що хтось ходить у її квартирі і коли запитала хто, невідомий злякався і наніс їй удар ножем в грудну клітку. Потерпіла почала кричати і саме це допомогло негайно відреагувати пильному сусідові.

Патрульні викликали швидку медичну допомогу, яка госпіталізувала жінку із проникаючим ножовим пораненням в районі ключиці. На сходах поліцейські виявили ніж та особисті речі потерпілої, які підозрюваний встиг винести з квартири.

33-річний затриманий раніше притягався за умисне вбивство. Підозрюваного помістили в Ізолятор тимчасового тримання. Попередня кваліфікація події – розбій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *