ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські заклади харчування закликають стишити музику у дні вшанування Героїв Небесної Сотні

Юлія Шпак

|

Заклади громадського харчування просять стишити музику у дні вшанування новітніх Героїв України. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

 

«Я хотів би звернутись до усіх львів’ян, усіх українців, щоб ми в ці дні були максимально толерантні і мали максимальну повагу до тих днів. В ці дні 4 роки тому почали вбивати наших українців на Майдані, 3 роки тому ми стали свідками Дебальцевського котла. Тому у мене прохання до усіх закладів громадського харчування – стишити музику, щоб був спокій і була повага. Це особливі дні для історії і для пам’яті», – повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, впродовж 18-20 лютого Україна вшановує пам’ять Героїв Небесної Сотні. Зокрема, завтра у Львові о 19.00 год. на проспекті Свободи (площа перед пам’ятником Тарасові Шевченку) відбудеться акція «Свіча пам’яті»: запалення лампадок для вшанування Героїв Небесної Сотні. Організатори заходу – управління внутрішньої політики Львівської міськради спільно з міжконфесійним та міжрелігійним медіапроектом «Духовна велич Львова» планують влаштувати читання віршів Богдана Сольчаника, історика, громадського діяча, викладача УКУ, Героя Небесної Сотні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *