ОСТАННІ НОВИНИ

Мухарський покинув Україну, бо став «головним злісним аліментником держави»

Дарина Смеречанська

|

Український актор і шоумен Антін Мухарський збирається просити політичного притулку в одній з країн Європи. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передає Львівський портал.

 

Він зазначив, що покинув територію України і найближчим часом буде просити політичного притулку.

Своє рішення шоумен пояснює, що прийняв таке рішення після погодження закону про посилення відповідальності неплатників податків, адже після цього став «головним злісним аліментником країни».

Власне, мова йде про конфлікт із колишньою дружиною Сніжаною Єгоровою.

«Майже чотири роки в Оболонському суді розглядається мій первісний позов про перегляд розміру аліментів та порядку побачень з дітьми.  Ще раз повторю (бо цю інформацію сотні разів перекручували): я є батьком 5-х (пятьох дітей) від двох шлюбів. Софії та Іванки від першого шлюбу, й Андрія, Орисі та Івана від другого. І якщо з першою дружиною я не маю жодних проблем у порядку спілкування, побачень та участі у вихованні та утриманні дітей, то у другому варіанті подібні проблеми існують», – наголосив Антін Мухарський.

Водночас він зауважив, що мав зобов’язання виплачувати трьом дітям щомісячно 3 тис. дол. Однак, як пояснює шоумен, через ситуацію в країні його фінансове становище різко погіршилося.

«У жовтні 2013-го після року!!! заборон на побачення з дітьми, мені було висунуто умови матеріального характеру, на які я заради можливості спілкуватися з дітьми погодився. Зокрема: я мав залишити матері моїх дітей все спільно нажите в шлюбі майно — великий приватний будинок на Осокорках, чотирьохкімнатну квартиру на Святошино та два автомобілі. А також взяв на себе зобов’язання виплачувати матері утримання на трьох неповнолітніх дітей у розмірі еквівалентному 3000 долл. США (три тисячі доларів США), що на той момент становило 24300 грн. (двадцять чотири тисячі триста гривень). Всі ці положення було зафіксовано у шлюбному контракті, який містив пункт 5.3.1. згідно з яким, у разі зміни мого матеріального стану, сторони упродовж місяця можуть переглянути фінансові умови контракту. На момент підписання договору я мав високооплачувану роботу (контракт з телеканалом), а також власну агенцію з організації свят, тому сума зазначена у договорі, була для мене цілком прийнятною. Проте революція і війна, або те, що називають “форс-мажорними обставинами непереборної дії” реально вплинули на мої заробітки», – пояснив він.

20-го травня 2014 року актор звернувся до Оболонського районного суду з первісним позовом про перегляд суми аліментів, зазначеної у контракті, та визначення порядку побачень з дітьми. Але, як наголошує Антін Мухарський, цей позов досі не розглянуто.

«За ці три з половиною роки я сплатив їм понад 1 000 000 (один мільйон !!! гривень аліментів), в оплату цих фіктивних боргів з аукціонів продають моє майно. Адже поки контракт діє, я маю десь заробляти ці 24300 гривень, на які щомісяця нараховується пеня. А ще утримання дітей від першого шлюбу, а ще старі батьки і комунальні платежі…
Я не можу заробити такі гроші у країні, де йде війна, де українським артистам (на відміну від проросійських колег або тих, що користуються російською мовою) платять в рази менше. Але я принципово не буду повертатися на російськомовні пасовиська. Я не можу добитися правди у судах, я не можу бачити дітей, я не можу жити у країні, де найвищі державні чини оббріхують і водять за носа простих українців, я не можу достукатись до брехливих журналістів, аби вони не ширили наклепи… Бачите, як багато я не можу в Україні…», – зазначив він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *