ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові подорожчали овочі та фрукти

Катерина Родак

|

У Львівській області у січні 2018 року порівняно з груднем 2017 року ціни на продукти харчування та безалкогольні напої зросли на 2,3%. Про це нформує обласне управління статистики.

 

Найбільше подорожчали овочі  – на 11%,  та фрукти на 10,9%.

До 10 % підвищилися ціни на пшоно, ячні крупи, свинячі субпродукти.  На 3,1–3,1% здорожчали плавлені сири, курячі субпродукти, копчена скумбрія, курячі.

До 2,9% –зросли ціни на жирне молоко, тверді сири, сосиски, сардельки першого ґатунку, сало, яловичі субпродукти, яйця, спреди, оливкому олію, хліб.

Водночас на 1,0% подешевшав цукор, на 0,6% – гречка та манна крупа.

Ціни на алкогольні напої та тютюнові вироби підвищились на 0,8%.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *