ОСТАННІ НОВИНИ

Поліцейські затримали п’яного хулігана, який дебоширив на Старосабірщині

Юлія Шпак

|

На Львівщині поліцейські затримали хулігана. Нетверезий зловмисник розбив шиби у дверях сільського магазину, застосував сльозогінний перцевий газ до відвідувачки, а також порізав ножем колеса автомобіля «Фольксваген», що належить мешканцю села. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Нацполіції Львівщини.

 

У Старосамбірське відділення поліції 13 лютого близько 11.20 надійшло повідомлення про те, що у одному з сіл нетверезий чоловік вчиняє хуліганські дії, зокрема, застосовує до людей сльозогінний газ, погрожує ножем, розбиває вікна та інше.

«На місці події працювала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили особу правопорушника – ним виявився 59-річний львів’янин. Чоловік розбив шиби у дверях сільського магазину, застосував сльозогінний перцевий газ до відвідувачки, а також порізав ножем колеса автомобіля «Фольксваген», що належить мешканцю села і був запаркований поруч із магазином», – йдеться у повідомленні.

Поліцейські вгамували хулігана і вилучили у нього перцевий балончик та ніж. Зловмисник затриманий в порядку ст.208 КПК України. Невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (хуліганство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Проводиться досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *