ОСТАННІ НОВИНИ

Кохання поза часом. У міському РАЦСі Львова організували парад наречених

Соломія Григор'єва

|

Сьогодні, 14 лютого, у День святого Валентина у Львівському міському відділі РАЦС (вул. Івана Франка, 157) відбувся парад наречених. Сьогодні у цьому РАЦСі молодята одружуватимуться аж до опівночі, передає кореспондент Львівського порталу.

Наречених зустрічали живі скульптури-міми, саксофоніст та камерний оркестр, танцюристи Спортивно-танцювального клубу «Віка Данс». Саме приміщення РАЦСу оформили фотозони, щоб кожна з пар могла обрати ту, що їй найбільше до вподоби.

«Це ініціатива Міністерства юстиції, тому по всій Україні сьогодні відбувається таке дійство, яке називається «Кохання поза часом». Ми бачимо тенденцію, що саме в цей день, люди хочуть одружуватися, і їх дуже багато. Тому чому не створити їм таку подію, такий настрій? Нам теж це дуже подобається, у всього колективу весільний настрій», – розповіла начальниця Головного територіального управління юстиції у Львівській області Іванна Смачило.

Сьогодні у Львівській області одружиться 149 пар, а міському відділі РАЦС – 39. Послугою «Шлюб за добу» скористаються 11 пар.

Молодята Юлія та Володимир разом вже більше 3 років, тому вирішили, що цьогорічний День святого Валентина для їхньої пари має бути особливим.

«Є якась особливість в цьому дні для нас, він має якусь чарівність, загадковість. Тому цю казковість хочемо принести у нашу сім’ю, що у майбутньому цей день був для нас втричі особливішим.

Така ідея почалась з жарту: коли обговорювали, що подаруємо одне одному на День Валентина, ми говорили, що, можливо, зустрінемось в РАЦСі. А коли дізнались, що у цей день відбудеться така урочистість, то вирішили, що хочемо одружитись саме сьогодні», – розповіла наречена Юлія.

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *