ОСТАННІ НОВИНИ

Рятувальники Львівщини отримали нові пожежні автомобілі

Олександр Косик

|

Сьогодні, 13 лютого, на гірськолижному комплексі «Плай», у Сколівському районі, відбувся навчальний збір керівного складу цивільного захисту Львівської області, на якому рятувальникам Львівщини подарували 5 новеньких автомобілів. Про це повідомляє прес-службі ДСНС, передає Львівський портал.

 

В межах навчального збору продемонстрували алгоритм дій при організації пошуку та проведенні рятувальних робіт в гірській та лісовій місцевостях, із залученням снігоходів та кінологічної служби.

Зокрема, представили елементи пошуку туристів, що заблукали в горах, надання допомоги туристам-лижникам на гірськолижній трасі, порятунок туристів на канатно-крісельній-дорозі, а також пошук людей внаслідок сходження снігової лавини.

Під час збору надзвичайники також підбили підсумки роботи Львівської територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту за 2017 рік.

До участі у навчаннях залучили пожежно-рятувальні підрозділи ГУ ДСНС України у Львівській області, 2-й спеціальний центр швидкого реагування ДСНС України, об’єктову службу цивільного захисту гірськолижного комплексу «Плай» та КЗ ЛОР «Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги медицини катастроф».

Фото: ДСНС, ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *