ОСТАННІ НОВИНИ

Петро Димінський сфотографувався з футболістами «Карпат» в Туреччині

Катерина Родак

|

Президент ФК «Карпати» Петро Димінський сьогодні, 13 лютого, відвідав матч львівської команди у Туреччині. Повідомлення про це з’явилося на офіційній сторінці «Карпат» у Twitter, передає Львівський портал.

 

«Петро Димінський відвідав ранкове тренування зелено-білих та підтримав команду перед стартом сезону»,  – йдеться у повідомленні.

Водночас на офіційному сайті ФК “Карпати” з’явилось інтерв’ю з Петром Димінським, де він, з-поміж іншого, заявив про наміри будувати у Львові спортивно-розважальний центр.

«Я втомився повторювати та нагадувати нашій міській владі про те, що обіцяна територія навколо стадіону «Україна», 17 гектарів, клубу ще досі не передана. Для чого «Карпатам» ця земля? У нас є намір збудувати спортивно-розважальний центр, з елементами реабілітації, для того, щоб клуб заробляв гроші. Відповідно, таким чином, ми зможемо наповнювати бюджет, від розміру якого залежатимуть наші завдання…», – сказав він.

Додамо, що протягом кількох останніх тижнів команда «Карпат» перебуває на тренувальному зборі у Туреччині. У січні Петра Димінського вже бачили на трибунах під час матчів «Карпат».

Як відомо, 18 серпня 2017 року автомобіль з кортежу власника футбольного клубу “Карпати” Петра Димінського врізався в “Опель”, за кермом якого перебувала 31-річна Наталія Тріла. Жінка загинула на місці події. Після цього інциденту Петро Димінський покинув Україну. У грудні Нацполіція ініціювала міжнародний розшук бізнесмена.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *