ОСТАННІ НОВИНИ

У центрі Львова затримали двох озброєних підлітків

Омелян Шевчук

|

У Львові правоохоронці затримали двох юнаків, які курили в тролейбусі. В одного з них виявили предмет схожий на пістолет. Про це львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львівської області.

 

Вчора увечері до патрульних на проспекті Свободи звернувся водій тролейбуса і сказав, що в салоні двоє невідомих курять сигарети. Інспектори зайшли в тролейбус і побачили двох юнаків з ознаками алкогольного сп’яніння, які справді курили.

Патрульні зробили їм зауваження і повідомили, що на них винесуть постанови за це порушення. При поверхневій перевірці у 18-річного хлопця виявили предмет схожий на пістолет. В рукоятці був магазин, а також при хлопцеві були набої.

На місце події викликали слідчих з Галицького відділу поліції. Тим часом, його 19-річний друг не вгамовувався. Порушував тишу, ходив проїзною частиною і не реагував на зауваження. На нього патрульні винесли 4 постанови: за куріння тютюнових виробів у заборонених місцях, постанову за появу у п’яному вигляді у громадських місцях, за порушення правил дорожнього руху пішоходами та за порушення тиші.

Предмет схожий на пістолет вилучили слідчі, які зайняли в подальшому цією справою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *