ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові стартували громадські консультації з трьох екологічних проектів

Катерина Родак

|

З 12 до 26 лютого 2018 року у Львові триватимуть  три консультації з громадськістю екологічного спрямування.

 

Зокрема думки громадян врахують при затвердженні «Програми допомоги постраждалим диким і екзотичним тваринам та птахам у місті Львові на 2017-2022 роки».

Як йдеться у інформаційній довідці до Програми, її реалізація  повинна здійснюватися виключно гуманними методами,що виключають жорстоке поводження з тваринами, відповідно до чинного законодавства України та передбачають реабілітацію тварин з метою їхнього повернення в природні умови або передачі в спеціалізовані установи (зоологічні сади, вольєри чи центри утримання диких тварин в національних природних парках).

Також у місті стартують консультації з громадськістю щодо затвердження «Комплексної стратегії озеленення для м. Львова». Стратегія розроблена з метою охорони, збереження та відтворення існуючих насаджень Львова, їх гармонійного поєднання з урболандшафтами міста та утримання у здоровому впорядкованому стані.

Третя консультація з громадськістю стосується проекту створення ландшафтного заказника «Торфовище Білогорща». Як йдеться в інформаційній довідці до проекту, на  незначній за площею території збереглися фрагменти природних екосистем, описаних понад 100 років тому, зокрема, долинні широколистяні ліси з характерною рослинністю.

Нагадаємо, торік депутати Львова підтримали петицію мешканців про створення заказника «Торфовище Білогорща».

Зауваження та пропозиції до цих проектів можна подавати через Центри надання адміністративних послуг  Львова або як електронне звернення до 26 лютого 2018 року. Телефон для довідок: (032) 2975763.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *