ОСТАННІ НОВИНИ

Прем’єр-міністр розповів, коли звільнять Уляну Супрун

Андрій Котенський

|

Прем’єр Володимир Гройсман заявив, що внесе до Верховної Ради кандидатуру Уляни Супрун на посаду керівника міністерства охорони здоров’я, як тільки визначиться коаліція. Про це він сказав у Верховній Раді, відповідаючи нардепу від «Опозиційного блоку» Олександру Вілкулу, який заявив, що зробив до конституційного суду подання про скасування «експерименту медичної реформи» і запитав в урядовців, чи довго залишатиметься при владі в.о. міністра охорони здоров’я Уляни Супрун, «за правління якої українці платять життям».

 

Водночас Володимир Гройман апелював звинувачення з табору екс-регіоналів.

«Насправді ми намагаємося зупинити той експеримент знищення охорони здоров’я України, який розпочали ви, будучи віце-прем’єр-міністром України. Саме за участі фахівців вашого уряду була фактично розвалена система охорони здоров’я України. Наше сьогоднішнє завдання зупинити ваш експеримент, який і призвів до розвалу медицини», – відповів Відкулу Гройсман

Також прем’єр-міністр пригадав колишнім регіоналам, як у Львові вони залишили у спадок громаді зруйнований Перинатальний центр.

«Розпочали реконструкцію закладу за поданням вашої влади, а потім зупинили і 150 фахівців-медиків були фактично викинені на вулицю. Зараз завдяки нашим зусиллям його успішно готують до відкриття», – повідомив він.

Окрім того він наголосив, що саме завдяки роботі Уляни Супрун вдалося реально зупинити відмивання бюджетних коштів у сфері охорони здоров’я України.

«Багато років в Україні боролися не за охорону здоров’я українці, а за потоки коштів в охороні здоров’я. До чеснот Уляни Супрун варто сказати те, що зараз завдяки їй усі процеси відбуваються прозоро і абсолютно відкрито. Вона не дає можливості красти гроші, які належать українському народові», – наголосив Гройсман.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *